Torvala IP KG
24 mars 2013
18:00

Referat: IFK Haninge Junior - Västerhaninge IF

Seger med 1-6 där VIF spelade riktigt bra fotboll i första halvlek för att sedan spela av matchen i den andra. Det började dock inte så bra utan IFK Haninge kom ut betydligt mer taggade än vad VH spelarna var. Som ett brev på posten kom ett ledningsmål för det unga IFK laget, redan i den 6:e matchminuten fick David hämta ut bollen ur nätmaskorna.
Målet fungerade som en väckarklocka. VIF tar över matchen fullständigt med ett snabbt spel och började gå in i närkamper fysiken kom till sin rätt, vilket det också skall göra mot ett lag med 18 åringar.
Kvittering i den 12:e genom Seif som springer igenom på en underbar passning av Ümut. 1-2 i den 22:a, ett självmål. En lång boll från Tufan som Seif stressar fram ett självmål på (dubbel assist på det målet).
Nu skulle målen komma i tät följd VIF skapade frilägen i parti och minut. 30:e Seif får en smäll och är tvungen att gå ut in kommer Adam och presenterar sig genom att direkt trycka in 1-3 på en passning från Irvin. Adam visade sin bästa sida nöp till bollen på ett tillslag till höger om Haninge keepern.
I den 36.e kom kvällens höjdare. Ümut lämnar över bollen till Tufan en bit in på egen planhalva. Tufan drar på och dribblar sig igenom hela Haningelaget för att sedan avsluta med en överstegsfint och chip över målvakten, 1-4.
1-5 i den 42:a Packalén efter pass av Ümut, det var på tiden att Packe fick göra mål. I den 44:e fastställs slutresultatet, assistkungen Ümut kommer igenom på pass av Joel och sätter bollen distinkt i mål.

Andra halvlek är inte mycket att skriva om. David får göra några räddningar och VIF bränner ett gäng fina chanser. VIF blir lite nonchalanta och det är inte konstigt när matchen är avgjord sedan länge.